HANDELSBETINGELSER

BETALING
Staalværk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Staalværk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

REKLAMATIONSRET
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation, der hæmmer den normale brug af produktet. Hvis der er kosmetiske fejl som en del af udtrykket, såsom revner og sprækker i træet du ikke er tilfreds med, kan du kontakte os og for erstatning / udbedring indenfor 2 uger efter levering.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Staalværk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Staalværk
Fløng Byvej 35
2640 Hedehusene

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

FORBEHOLD

Da vores produkter består af materialer fra byggeindustrien, er der visse ting du skal være opmærksom på. De sorte stålrør beskyttes af et fint lag olie når vi modtager dem, som vi rengør før levering. Der kan dog stadig være rester, der smitter af, så det anbefales at tøre rørene efter med sprit eller terpentin hvis dette er tilfældet. Staalværk er ikke ansvarlige for skader på inventar og ejendele forårsaget af brugen af produkter.

Når møblerne samles, skal gevindene drejes godt sammen så meget som muligt, og monteres forsvarligt efter væggens type.

Staalværk tager forbehold for at annulere en ordre, såfremt der måtte være en fejl i prisen på varen, prisændringer, tastefejl, tekniske fejl og udsolgte varer.

Alle produkter er håndlavet på bestilling, og alle elementer vil være unikke, derfor vil det leverede produkt afvige fra billederne i webshoppen. Er du utilfreds gælder de 14 dages fortrydelsesret.

 

REFUSION
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

FORTRYDELSESRET
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på hej@staalvaerk.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her

 

VARENS STAND VED RETURNERING
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke lave ændringer / tage den i egentlig brug.

 

KLAGEMULIGHEDER
Vi er meget opmærksomme på at gøre alle vores kunder tilfredse, har du alligevel en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan du sende en klage til os og vi vender tilbage hurtigst muligt:

hej@staalvaerk.dk

Ellers kan klagen henvendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Close Cart

Kurv