STAALVÆRK:

2 Naboer: Historien starter med to naboer, David og Johan, der i sommeren 2016 ombyggede opgangens kælderrum til værksted, for at kunne lave møbler til venner og familie. Bygget på entusiasme og respons for den særlige karaktér og historie i møblerne, udviklede projektet sig hurtigt og passioneret til det vi idag kalder Staalværk.

Med en ambition om at levere levende, brugbare og personlige møbler af høj kvalitet med en kreativ og åben tilgang, bygger vi videre på den grundliggende historie om godt naboskab, whisky og legelyst.

NYE LOKALER

I dag er Staalværk flyttet til Fløng, hvor vi har fået bedre og større produktionsfaciliteter. Johan har fået nye udfordringer indenfor arkitektverdenen. Poul-Erik Hømlund har også bidraget stort i en periode, og har sat sit mest tydelige præg på virksomheden med serien til tøj opbevaring.

NÅR DU KØBER HOS OS:

Støtter du en lille lokal virksomhed, hvor grundstenen er passionen for at dele glæden ved gode indretningsløsninger i samarbejde med dig. Vi laver alt i hånden på de få kvadratmeter vi har, fordi vi mener speciallavet dansk håndværk opstår i funktionalitet og brugen af materialer, og ikke behøver at koste en formue. Vi stræber efter at gøre dig tilfreds, og sørger for at du får dit Staalværk-møbel præcis som du vil have det.

ER DU BLEVET INSPIRERET:

Vil vi meget gerne høre fra dig. Har vores løsninger været starten på dit eget stål-eventyr? Så er du velkommen til at dele et billede med os, spørge om råd, eller bruge #staalvaerk når du lægger din kreation på Instagram.

KONTAKT

STAALVÆRK

hej@staalvaerk.dk

Fløng byvej 35

2640 Hedehuserne

22279022

CVR DK37919586

Close Cart

Kurv